Styling Gear 150 Češlja za kosu BRBER Comb Set Combs za muškarce Češljelji za žene džepni češalj brada brkovi širine zubnih češalj izrađen u SAD 24 pk.

Styling Gear 150 Češlja za kosu BRBER Comb Set Combs za muškarce Češljelji za žene džepni češalj brada brkovi širine zubnih češalj

KM 8.99

Iznos

Napravljeno u sad. Uz udoban ručak, ovi češljici dizajnirani su za jednostavnu upotrebu i maksimalnu kontrolu. Styling Gear # 150 sa finim zubima češljaju su fleksibilna, otporna na mrlje i trajna opcija za sve koji traže profesionalne brijačke češljeve ili češljeve za muškarce. Glatki vrh za češljeve za odvajanje kose i zube za miješanje. Sa inčima u leđima za precizne rezove za kosu. Ovi češljevi mogu se koristiti za vlažne i suhe kosu i u mnogim Situacija za oblikovanje kose. Napravljeni od materijala otpornog na ne-obložen i otporan na mrlje, ovi češljevi su jednostavni za čišćenje i održavanje za svakodnevnu upotrebu. Frizura za oblikovanje kose Professional. Gubitna površina za glatke klize. Dizajniran za Clipper i Shear-Over-Comb tehnik. Sa našim profesionalnim češljem za kosu, dobit ćete savršen rez svaki put. - Pogodno za upotrebu salona i berbershopa. Styling Gear # 150 sa finim zubima su savršen alat za nježnu i precizno stiling kose. hemijski otporan i fleksibilan. Dezinfekcijski češljici neće apsorbirati - češljevi za stiliste kose. Bilo da vam treba češljanje teksture, ravni češalj ili češljanje za kosu ili muške kose, odaberite stilsku brzinu br. Ovi češljevi dizajnirani su za jednostavnu upotrebu i maksimalnu kontrolu. Doživite nježni i precizni stiling kose sa češljanjem češlja za muškarce : .


Svojstva

Kupci takođe biraju