Yuepang Unisex BESPLATNI muški dres za bejzbol jazbol, hipster Hip Hop Sportski tim uniforme kratkih rukava dolje majice (XS-4XL)

Yuepang Unisex BESPLATNI muški dres za bejzbol jazbol, hipster Hip Hop Sportski tim uniforme kratkih rukava dolje majice (XS-4XL)

KM 0.67

Iznos

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. 100% poliester. Uvezeno. Zatvaranje dugmeta. Mašinsko pranje. Mašinsko pranje ili ručno pranje. Izrađen od poliestera za udobnost i izdržljivost, sa labavim pogodnim za dodatnu udobnost.DRY-COMFORT, Wicking. Izvrsno za zabavu, hip hop perfermance, odmor na plaži, dnevni i sportsku robu kao što su školske uniforme, bejzbol ili nogometni tim. 90-ih klasični bejzbol dres dizajna / punog gumba za zatvaranje / labavi fit / kratki rukavi / casual muška odjeća, pogodna za sport i na otvorenom. US Standardna veličina i labavi fit, kratki rukovi, pruga u srednjim linijama i rukavima, casual munswerber.Ova prugaste bejzbol košulje sadrži pojednostavljeni dizajn sa jednostavnim gumbima. Neka budete zvezda na terenu i van njega. Savršen poklon za sebe, ljubavnika, djece, roditelje, porodice, prijateljica, očev dan, Dan nezavisnosti, Noć vještica, Dan zahvalnosti, Božić, Sportski ventilator i svakodnevni život. 100% poliester. Uvezeno. Zatvaranje dugmeta. Mašinsko pranje. Mašinsko pranje ili ručno pranje. Izrađen od poliestera za udobnost i izdržljivost, sa labavim pogodnim za dodatnu udobnost.DRY-COMFORT, Wicking. Izvrsno za zabavu, hip hop perfermance, odmor na plaži, dnevni i sportsku robu kao što su školske uniforme, bejzbol ili nogometni tim. 90-ih klasični bejzbol dres dizajna / punog gumba za zatvaranje / labavi fit / kratki rukavi / casual muška odjeća, pogodna za sport i na otvorenom. US Standardna veličina i labavi fit, kratki rukovi, pruga u srednjim linijama i rukavima, casual munswerber.Ova prugaste bejzbol košulje sadrži pojednostavljeni dizajn sa jednostavnim gumbima. Neka budete zvezda na terenu i van njega. Savršen poklon za sebe, ljubavnika, djece, roditelje, porodice, prijateljica, očev dan, Dan nezavisnosti, Noć vještica, Dan zahvalnosti, Božić, Sportski ventilator i svakodnevni život. Yuepang pružaju casual sloškom odjećom utjelovljujući ulične vibracije i hitp hop kulturu. Krenite do tanjira sa stilom u ovom pojednostavljenom bejzbol dresu. Ukrašen plemdom i gumbima za lakoću habanja, koristili su ovaj dres da se zabavi poklon za rođendan. Ovaj bejzbol dres učinit će vas zvijezdom i van terena. Napravljen od poliestera koji vuče vlagu dalje od tela kako bi vas ohladila i suha.


Svojstva

Kupci takođe biraju