ZlxDP japanska keramička vinska set hotela Restoran Mali vinski set bara alat za sake

ZlxDP japanska keramička vinska set hotela Restoran Mali vinski set bara alat za sake

KM 0.67

Iznos

Ovaj se dizajn lako može uklopiti u bilo koji matični dekor. Pomoću ove izvrsne boje postavite da biste zabavili goste na sljedećem događaju ili ga stavite na bilo koju tablicu ili kontratu za dodavanje sofisticiranog stila u bilo koju sobu. Savršeno za japanski bar ili suši restoran!. Napravljen od keramike sa elegantnim tradicionalnim japanskim dizajnom i crvenim cvjetovima, ovaj set sa 4 paketa je izuzetno izdržljiv. Elegantna svojstva ovog poklona za poklon čine ga sjajnim poklonom za bilo koji ljubavnik za sebe ili japansku kulturu u vašem životu. Ovaj se dizajn lako može uklopiti u bilo koji matični dekor. Pomoću ove izvrsne boje postavite da biste zabavili goste na sljedećem događaju ili ga stavite na bilo koju tablicu ili kontratu za dodavanje sofisticiranog stila u bilo koju sobu. Savršeno za japanski bar ili suši restoran!. Napravljen od keramike sa elegantnim tradicionalnim japanskim dizajnom i crvenim cvjetovima, ovaj set sa 4 paketa je izuzetno izdržljiv. Elegantna svojstva ovog poklona za poklon čine ga sjajnim poklonom za bilo koji ljubavnik za sebe ili japansku kulturu u vašem životu. Ovaj se dizajn može lako uklopiti u bilo koji dom. Upotreba ovog izvrsnog imena postavite da zabavljate goste na sljedećem događaju ili ga postavite na bilo koju tablicu ili protuprovicu da biste dodali sofisticirani stil u bilo koju sobu za japansku baru ili suši restoran! Napravljen od keramike Sa elegantnim tradicionalnim japanskim dizajnom i crvenim cvjetovima, ovaj 4-paket zametar je izuzetno izdržljiv. Elegantna svojstva ovog poklon seta čine ga sjajnim poklonom za bilo koji zanos ili japansku kulturu u vašem životu. Materijal : Ceramictype : Setpackeage uključuje : 1 * sake Setif Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.


Svojstva

Material:
Ceramic
Type:
Set
Package Include:
1*sake set:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Kupci takođe biraju

Sake Set 5 kom.

KM 2.00

5in x Širina : 5,7in x Visina : 2 Keramika napravljena na ovom području naziva se AritaWare ili ImariWare, koja ima 400godišnju istoriju i jedna je od najpoznatijih svjetskih proizvođač