ZlxDP japanske sake sa toplim alkoholnim keramičkim bočicama pokloni hip tikvice vinske naočale Pribor za piće

ZlxDP japanske sake sa toplim alkoholnim keramičkim bočicama pokloni hip tikvice vinske naočale Pribor za piće

KM 3.33

Iznos

Prekrasne kombinacije donose savršen elegantan dodir na bilo koju tablicu s ovim 7-komadnim galim vinskim setom. Visoki bacač omogućava vam da lako napunite svaku od 4 čaše za pucanje sa sakom, shochu, shochu ili baijiu. Set uključuje i toplije piće da bi zadržimo piće vruće; Samo zapalite malu svijeću unutar mene toplije (nije uključeno). Stavite termos na vrh i stavite bocu za ime u njega da biste stvorili umirujuće piće koje će vas ugrijati ni u jednom trenutku. Pomoću ove izvrsne boje postavite da biste zabavili goste na sljedećem događaju ili ga stavite na bilo koju tablicu ili kontratu za dodavanje sofisticiranog stila u bilo koju sobu. Prekrasne kombinacije donose savršen elegantan dodir na bilo koju tablicu s ovim 7-komadnim galim vinskim setom. Visoki bacač omogućava vam da lako napunite svaku od 4 čaše za pucanje sa sakom, shochu, shochu ili baijiu. Set uključuje i toplije piće da bi zadržimo piće vruće; Samo zapalite malu svijeću unutar mene toplije (nije uključeno). Stavite termos na vrh i stavite bocu za ime u njega da biste stvorili umirujuće piće koje će vas ugrijati ni u jednom trenutku. Pomoću ove izvrsne boje postavite da biste zabavili goste na sljedećem događaju ili ga stavite na bilo koju tablicu ili kontratu za dodavanje sofisticiranog stila u bilo koju sobu. Prekrasne kombinacije donose savršen elegantni dodir na bilo koju tablicu s ovim vinskim setnim vinskim vinom. Visoki bacač omogućava jednostavno ispunjavanje svake od 4 čaše za pucanja, shochu, a nalazi se i za topliji za piće Držite piće vruće; Samo zapalite malu svijeću unutar mene. Sljedeći događaj ili stavite na bilo koji stol ili protupona za dodavanje sofisticiranog stila u bilo koju sobu. Materijal : CERAMICSTYLE : japansko-stylectraft : Handmade Package uključuju : 1 * Sake Setif Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo mi kontaktirati vi u roku od 24 sata i dajete vam zadovoljavajući odgovor.


Svojstva

Material:
Ceramic
Style:
Japanese-style
Craft:
Handmade
Package Include:
1*sake set:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Kupci takođe biraju

Sake Set 5 kom.

KM 2.00

5in x Širina : 5,7in x Visina : 2 Keramika napravljena na ovom području naziva se AritaWare ili ImariWare, koja ima 400godišnju istoriju i jedna je od najpoznatijih svjetskih proizvođač